Sagna dolazi kod Hajrovića?

Galata mami Francuza

Sagna dolazi kod Hajrovića?

Edmir Škorić

Turski aktuelni prvak Galatasaray pokušava dovesti Bacaryja Sagnu bez odštete.

Sagni ugovor s Arsenalom ističe na kraju sezone. On je u Londonu zarađivao 3.6 miliona funti godišnje, dok su mu Turci spremni platiti 4.1 milion.

Vodstvo Galate mami francuskog nogometaša četverogodišnji ugovorom i velikom povišicom, a Sagnu u svojim redovima želi i Fenerbahče, PSG, Monaco... Naravno, to što je slobodan od ljeta, privlači mnoge klubove.

Topnici su Sagni spremni ponuditi dvogodišnje produženje ugovora sa istim primanjima. Tako će Sagna sam odlučiti hoće li krenuti u nove izazove sa većim primanjima ili će ostati da brani boje Arsenala. 

Ukoliko Arsenal dođe do naslova na kraju sezone, onda bi bilo teško očekivati da Sagna potpiše u slobodnom transferu za neki drugi klub. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.