Saha blizu novog ugovora

Saha blizu novog ugovora

David Moyes je potvrdio da je Louis Saha vrlo blizu produženju ugovora sa Evertonom.

Nezvanično se saznaje da je Saha pristao na novi dvogodišnji ugovor sa timom sa Goodison Parka a sve će biti jasnije u narednih par dana.

Sahin trenutni ugovor ističe ovog ljeta a sve se više govorilo kako bi tim iz Liverpoola mogao napustiti kao slobodan igrač. Moyes je ubjeđen kako će potpis ugovora okončati sve špekulacije.

''Uvijek smo bili prilično sigurni da će Saha potpisati novi ugovor i nadam se da će narednih dana i to biti rješeno. Mnogo besmislica je napisano u vezi sa njim ali će se narednih dana sve definitivno razjasniti'', rekao je Moyes.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.