Sahin: Igram za najveći klub u Engleskoj

Turski internacionalac o Liverpoolu

Sahin: Igram za najveći klub u Engleskoj

Veznjak Real Madrida koji se nalazi na posudbi u ekipi Liverpoola, Nuri Sahin izjavio je kako igra za najveći klub u Engleskoj.

Turski internacionalac se priključio Redsima u proteklom prelaznom roku, a na posudbi će provesti jednu sezonu.

 

Iako Liverpool već dugi niz godina nije osvojio titulu prvaka Engleske, 24-godišnji Sahin je istakao kako je Liverpool najveći klub u Engleskoj.

 

"Razgovarao sam sa Jose Mourinhom tri puta. On je želio da igram u Premier ligi, ali nije precizirao za koji tim", kazao je Sahin dodavši na kraju:

 

"Odabrao sam Liverpool jer sam želio da igram u fudbalskom klubu sa tradicijom. Igrao sam za jedan od najvećih klubova u Njemačkoj, Borussiju Dortmund i Real Madrid. Sada igram za najveći klub u Engleskoj."

Potražite više informacija na temu Premier league:

 

Sahin je do sada za Redse ubilježio samo jedan nastup u Premier ligi.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.