Sahin: Igranje u Engleskoj je nedostajalo u mojoj biografiji

Turski veznjak o Premier ligi i Liverpoolu

Sahin: Igranje u Engleskoj je nedostajalo u mojoj biografiji

Veznjak Real Madrida koji se nalazi na posudbi u redovima Liverpoola istakao je kako je sretan što ima priliku igrati u Engleskoj te je dodao kako mu je baš to nedostajalo u njegovoj biografiji.

"Želim igrati fudbal. Razgovarao sam o tome sa Joseom Mourinhom. Najbolja ponuda je došla od Liverpoola i odabrao sam njih. Dosta toga ću ovdje da naučim od Stevena Gerrarda. Igrao sam u Bundesligi i Primeri, ali je Premier liga bila karika koja nedostaje", kazao je Sahin.

 

Liverpool će se uskoro sastati sa svojim velikim rivalom, Manchester Unitedom koji također uskoro igra protiv Galatasaraya u sklopu Lige prvaka. Sahin je također istakao kako smatra da će njegovi zemljaci uspjeti da pomrse konce Crvenim đavolima.

 

"Galatasaray ima jaku ekipu. Oni će završiti na prvom mjestu u grupi", kazao je kratko Sahin te se osvrnuo i na Brazilca, Kaku.

Potražite više informacija na temu Premier league:

 

"Kaka ima ponudu iz Turske. Znam šta će on izabrati u januaru, ali ne mogu da kažem", rekao je mladi veznjak za kraj.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.