Šahtar želi Šehića, Mersinu 1.5 miliona eura

Sjajne partije nisu ostale nezapažene

Šahtar želi Šehića, Mersinu 1.5 miliona eura

Dugogodišnji trener Šahtara, Mircea Lucescu, zainteresovan je za usluge bh. golmana Ibrahima Šehića, kako prenose turski mediji.

Rumunski stručnjak je oduševljen Šehićevim partijama u dresu Mersina i navodno su čelnici ukrajinske ekipe već poslali ponudu od 1.5 miliona eura.

Međutim taj iznos nije zadovoljio Turke, te se u narednim danima očekuje primamljivija ponuda. Lucescu je istakao da želi potpisati petogodišnji ugovor sa bh. golmanom.

Također, turski internet portali Ajansspor.com i Futbolingo.com pišu kako je Mersin konačno odlučio isplatiti ratu obeštećenja Željezničaru za Šehića, u iznosu od 400.000 eura.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.