Said Husejinović novi igrač Sarajeva?

Vraća se na Koševo

Said Husejinović novi igrač Sarajeva?

E. Čaušević

Sada već bivši fudbaler zagrebačkog Dinama, Said Husejinović, 99 posto je novi igrač FK Sarajevo.

Prema našim neslužbenim informacijama, Husejinović je dogovorio raskid saradnje s Dinamom, ali čeka se i zvanična potvrda kako bi mogao da obavi liječničke preglede i kako bi mogao da potpiše ugovor sa Sarajevom.

Husejinović je nakon sjajnih partija u dresu ekipe sa Koševa ostvario transfer u Dinamo iz Zagreba, a poslije  tri godine ponovo se vraća u bordo dres i svakog časa će ta vijest biti i zvanična.

Bh. fudbaler je u protekloj sezoni imao problema sa povredama zbog kojih se i nije baš naigrao. Prvu polusezonu minule sezone proveo je na posudbi u zagrebačkoj Lokomotivi, ali su ga povrede zaustavile da ostavi dublji trag. Odigrao je samo osam utakmica u protekloj sezoni za Lokomotivu i Dinamo i postigao je jedan gol.

Poznato je da je Husejinović pružao odlične partije u dresu Sarajeva. On je u dresu kluba sa Koševa odigrao 23 utakmice u Premijer ligi Bosne i Hercegovine te je postigao sedam golova. On bi trebao biti jedno od najboljih pojačanja Bordo kluba pred početak naredne sezone.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi