Saido Berahino tone sve dublje

Stoke ga otjerao

Saido Berahino tone sve dublje

Edmir Škorić

Nekadašnji reprezentativac Engleske Saido Berahino otjeran je iz Stokea.

Berahino je nakon dobrih igara mogao da bira gdje će igrati, ali je na kraju prihvatio poziv Stokea koji ga je kupio prije dvije godine za 20 miliona funti.

Imao je brojne probleme u Stokeu, nekoliko puta su ga hvatali kako vozi u pijanom stanju, a u februaru je vozio tri puta brže od dozvoljene brzine zbog čega je ostao bez vozačke dozvole na dvije i po godine.

Na kraju je Stoke odlučio da raskine saradnju s nekadašnjim engelskim reprezentativcem, koji je nedavno odlučio da igra za Burundi odakle potiče.

Iako mu je tek 25 godina, već je u mnogim nevoljama, ali itekako posjeduje kvalitet i vjeruej se da neće dugo tražiti novi klub.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi