Saigrači poručili Suarezu: Debeli, duguješ hamburger

Našalili se sa Urugvajcem

Saigrači poručili Suarezu: Debeli, duguješ hamburger

Urugvajski napadač Luis Suarez za vikend je postigao tri kola u pobjedi Barcelone nad Eibarom (3:1). 

Barcelona je od desete minute gubila minimalnim rezultatom 1:0, a onda je na scenu stupio Luis Suarez i svojim golovima donio Barceloni preokret i novu pobjedu u Primeri.

Saigrači iz Barcelone su Suarezu na zanimljiv način čestitali, što potvrđuje i interesantna fotografija koja se pojavila na društvenim mrežama.

"Svaka čast, debeli. Duguješ mi hamburger", napisao je na društvenim mrežama Neymar, koji je Suarezu namjestio dva od tri gola. 

Da bivšem napadaču Liverpoola ne smeta broj kilograma najbolje potvrđuje njegova ovosezonska satistika. Ove sezone je u svim takmičenjima zaslužan za 15 golova na 14 utakmica.

"Čestitam ti debeli. Veoma sam sretan zbog tebe, nadam se da ćeš tako i nastaviti", dodao je Lionel Messi.

Vrijedi naglasiti da je Suarezu ovo bio ujedni drugi hat-trick u dresu Barcelone, a prvi na najvećem španskom stadionu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.