Saigrači se htjeli našaliti sa Eto'om, ali on ne zna za šalu

Pokvario iznenađenje

Saigrači se htjeli našaliti sa Eto'om, ali on ne zna za šalu

"Danas nam je divan dan" - očito nije pjesma koja se sviđa Kameruncu Samuelu Eto'ou, kao ni bilo kakva druga proslava njegovog rođendana, a posebno jer je danas napunio već 36 godina.

Njegovi saigrači iz Antalyaspora su mu priredili iznenađenje na današnjem treningu povodom rođendana pa su mu donije tortu. To je Kamerunca, u prvi mah, usrećilo, ali ljubav nije trajala na duže staze.

Naime, nakon što ga je jedan saigrač pogodio komadićem torte u glavu, Eto'o se naljutio, a ostali saigrači su nastavili sa gađanjem pa su Kamerunca veoma brzo prekrili tortom.

Na iznenađenje mnogih, Eto'ou se ovo i nije baš svidjelo pa je prilično nervozan napustio trening i otišao da se umije.



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi