Bh. fudbaler imao zanimljivu inicijaciju

Saigrači se valjali od smijeha, Hajrović zapjevao Halidov hit

Igrači zagrebačkog Dinama trenutno u Sloveniji odrađuju pripreme za novu sezonu, a u Moravskim Toplicama, gdje im se nalazi baza, vlada odlična atmosfera.

U Dinamu je običaj da novi fudbaleri kada dođu u klub moraju proći svojevrsni obred inicijacije. Iako je naš Izet Hajrović zimus stigao na Maksimir, na svoje pjevačke minute je čekao sve do danas, kada je nakon večere pred saigračima otpjevao hit Halida Bešlića.

Hajrović je izabrao pjesmu "Sarajevo grade moj", a njegov scenski nastup i pjevačko umijeće su izazvali pozitivne reakcije kod saigrača, koji su ga na kraju nagradili i aplauzom.

Kako je to izgledalo pogledajte u videozapisu.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi