Sakho: Želim ponovo obući dres Liverpoola
Foto: EPA

Francuz ne gubi nadu

Sakho: Želim ponovo obući dres Liverpoola

E. Čaušević

Francuski fudbaler Mamadou Sakho početnom ove godine prešao je iz Liverpoola u Crystal Palace gdje će biti na posudbi do kraja ove sezone.

Sakho je krajem prošle sezone pao na doping testu nakon čega je dobio suspenziju. Kada je suspenzija istekla Jurgen Klopp je poručio francuskom igraču da više neće računati na njega, te da može potražiti novi klub.

Ovaj nekadašnji štoper PSG-a je putovao s Redsima u Sjedinjene Američke Države na priprema za ovu sezonu, ali je odstranjen iz ekipe zbog lošeg ponašanja. Iako ga je njemački stručnjak prekrižio Sakho još uvijek ima nadu da će se vratiti u prvi tim Liverpoola.

"Još uvijek imam ugovor s Liverpoolom na tri sezone. Ako budem ponovo nosio dres ovog kluba bit ću zaista presretan i to mi je velika želja. Zakasnio sam na trening i platio sam kaznu kao i svi. Ipak, trener je odlučio da mu više ne trebam i ostalo mi je samo da poštujem tu odluku. Vidjet ćemo šta će se desiti na kraju sezone i hoću li se vratiti tamo", rekao je Sakho.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi