U Liverpoolu navijaju da Stoke završi na 10. mjestu

Razlog je veoma zanimljiv

U Liverpoolu navijaju da Stoke završi na 10. mjestu

Ekipa Stokea se trenutno nalazi na 12. mjestu Premier lige uz realne šanse da do kraja sezone popravi svoj plasman za nekoliko pozicija.

Ukoliko ekipa sa Bet365 stadiona završi među deset najboljih ekipa u ligi, radovat će se i na Anfieldu i to zbog veoma zanimljivog razloga.

Naime, dva kluba su prilikom transfera Joea Allena sklopili dogovor da će Stoke u slučaju da završi među deset najboljih ekipa u ligi morati da plati 500.000 funti Liverpoolu, što je klauzula koja se ne viđa tako često.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Allen je u Stoke stigao prošlog ljeta za 13 miliona funti, a u svojoj prvoj sezoni u Stokeu je oduševio navijače. Velšanin je u 30 ligaških utakmica postigao šest pogodaka, a upisao je i jednu asistenciju.

Stoke je od desetoplasiranog Watforda udaljen samo jedan bod, s tim što ima utakmicu više.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi