Sakib Malkočević objavio spisak

Kvalifikacije U-17 za Evropsko prvenstvo

Sakib Malkočević objavio spisak

Adnan Beganović

Sakib Malkočević, selektor našeg kadetskog nacionalnog tima objavio je imena 22 fudbalera koje je pozvao na pripreme uoči kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Selektor U-17 reprezentacije BiH, Sakib Malkočević, za predstojeće kvalifikacije Evropskog prvenstva U-17 , u okviru grupe 5 koju čine BiH, Francuska, Grčka i Slovenija , a koje se održavaju u Sarajevu od 24.-29.09.2012. godine pozvao je 22 igrača, od kojih će nakon kratkotrajnih priprema izabrati 18 igrača za nastup.

Grupa je izuzetno teška ali nači momci če dati sve od sebe u pokušaju da se domognu drugog mjesta u grupi i plasiraju u II kvalifikacioni krug.

Utakmice se igraju po slijedećem rasporedu:

24.09.2012. godine
Francuska – BiH , stadion Asim Ferhatović – Hase sa početkom u 15,00 sati
Grčka – Slovenija, stadion SRSC Slavija Lukavica sa početkom u 15,00 sati

26.09.2012. godine
Grčka – BiH , stadion Asim Ferhatović – Hase sa početkom u 15,00 sati
Slovenija – Francuska , stadion SRSC Slavija Lukavica sa početkom u 15,00 sati

29.09.2012. godine
BiH - Slovenija , stadion Asim Ferhatović – Hase sa početkom u 15,00 sati
Francuska - Grčka , stadion SRSC Slavija Lukavica sa početkom u 15,00 sati

Pozvani su slijedeći igrači:

Karačić Goran /Zrinjski/, Tucakovič Nedim /Westhem/ golmani, Halolović Adel /Red Bul/, Memija Kerim, Dženanović Sead /Željezničar/, Omazić Filip /Dinamo/ Ratković Goran /Borac BL/ Radovac Samir, Burović Amar, Šuman Dženis /Sarajevo/ Mihojević Marko /Leotar/ Čivić Eldar /Slovačko/ Hajrulahovič Ismar /Hajduk/ Mašinovič Mirsad /Karlovac/Aganspahić Almir, Tahiri Edis /Olimpic/ Ademovič Husein /Borgeland/ Isić Tarik, Bašić Adnan /Velež/ Makitan Nikola /Kozara/ Frljak Ahmed /Bosna/ Herić Amar /Čelik/

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti