Sakuti se porazom oprostili od Evrope

Minimalna pobjeda Magdeburga

Sakuti se porazom oprostili od Evrope

Adnan Beganović

Rukometaši Izviđača u revanš susretu 3. kola EHF Kupa večeras su u Ljubuškom poraženi od njemačkog Magdeburga sa 27:28 (13:16).

Bh. predstavnik praktično se oprostio od daljeg takmičenja već nakon prvog susreta kada je prije sedam dana u Magdeburgu poražen sa visokih 24:48.

U današnjem susretu Skauti su pružili mnogo bolji otpor, no opet se nisu pobjedom uspjeli oprostiti od evropskog takmičenja.

Kod Izviđača najefikasniji su bili Burić sa 6, te Tomić, Malinović i Matić sa po 4 postignuta gola, dok su kod Magdeburga najučinkovitiji bili Pajović i Grafenhorst.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.