Šal bh. velikana u pozadini ESPN-ovog komentatora

Kolekcionar šalova

Šal bh. velikana u pozadini ESPN-ovog komentatora

E. Škorić

Gustavo Hofman, noivnar uglednog američkog ESPN-a, javljao se uživo u program, a iza sebe je imao šalove nekoliko klubova.

Vidljiv je, između ostalog, bio i šal bh. prvaka i aktuelnog lidera Premijer lige FK Sarajevo, a osim šala bordo tima nalazili su se i šalovi drugih timova poput West Hama, Genta, Boce Juniors, Bayerna, Vaduza...

Čini se da je Hofman veliki kolekcionar šalova, a navijačima Sarajeva će svakako biti drago da se među silnima našao i onaj njihovog kluba.

[twitter]https://twitter.com/FKSarajevoBR/status/1264200466981777408[/twitter]

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Edin Merlin
Da neće možda od Kelje.... Cijeli svijet u Bordo obojen..
8 3
Samoiskreno
Pastrmka kad vidi velikan u naslovu i da nema šala VHS velikana Veleza bez titule nece biti dobro
2 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi