Mohamed Salah negtivan na koronavirus

Izliječio se

Mohamed Salah negtivan na koronavirus

Esmer Oštraković

Trener Liverpoola Jürgen Klopp otkrio je da je Mohamed Salah bio negativan na koronavirus i da će proći potrebne testove uoči Atalante.

Salah je propustio posljednje mečeve zbog koronavirusa, ali je Klopp nakon utakmice protiv Leicetera na Anfieldu jučer kazao da je Egipćanin sada negativan.

Ukoliko prođe UEFA-ine testove i bude također negativan, Salah će biti na raspolaganju treneru Kloppu za meč Lige prvaka protiv Atalante.

Podsjetimo da se Salah zarazio tokom odlaska u Egipat na međunarodnu dužnost, a kasnije se pojavio i snimak kako zvijezda Redsa uživa na jednoj svadbi kod svojih rođaka.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti