Kao dao su od papira: Žestoki udari na Salaha i Manea nakon sramote na Anfieldu

Mnogim su pali u očima

Kao dao su od papira: Žestoki udari na Salaha i Manea nakon sramote na Anfieldu

A. Čaušević

Čini se i da pojedini igrači Liverpoola ne prezaju od pokušaja varanja kada je ekipi najteže. 

Englezi su poznati kao najžešći kritičari simulatora, a nakon sramote protiv Evertona na udaru su se našli Mohammed Salah i Sadio Mane.

Salah i Mane su među najboljim igračim svijeta, izuzetno su čvrsti na nogama i teško ih je oboriti, ali sinoć su djelovali kao da su od papira.

Kada su se našli u situacijama da izbore potencijalni penal za svoj tim, obojica su simulirali, ali sudija nije nasjeo na njihovu glumu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

U Engleskoj se obično simuliranje "nagradi" žutim kartonom, međutim zvijezde Redsa su imale sreće da prođu nekažnjeno.

Inače, susret je završen pobjedom gostiju 0:2 što znači da Liverpool može pasti na čak deveto mjesto u slučaju da klubovi ispod Reda dobiju svoje zaostale mečeve.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Logicno
Sta tek reci za penal koji je dobio Everton?
4 0
Celtic
Ove padavičare treba naknadno kažnjavati jer i ovako je fudbal postao balet, još sa ovim glumcima jedno veliko fuj. Isto tako dosta puta im ovo prođe pa im se sviraju penali. Fudbal odavno nije muški sport.
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti