Salah se oprostio od Lovrena, a njegov komentar oduševio navijače Liverpoola

Karijeru nastavlja u Zenitu

Salah se oprostio od Lovrena, a njegov komentar oduševio navijače Liverpoola

E. Čaušević

Liverpool je danas potvrdio da Dejan Lovren nakon šest godina napušta klub, te da će karijeru nastaviti u Zenitu.

Lovren se prošle godine nije baš naigrao u dresu Redsa i donio je odluku da napusti klub, te ćemo ga u narednoj sezoni gledati u dresu ruskog Zenita s kojim je dogovorio saradnju na tri godine.

Nakon objave transfera Liverpool je objavio i zanimljivu poruku koju je Mohamed Salah poslao sada već svom bivšem saigraču. Jasno je da su oni jako dobri prijatelji, a Salah je poručio Lovrenu da će mu izuzetno nedostajati.

"Ne znam šta da kažem prijatelju jer ne znaš kako se osjećam. Nedostajat ćeš nam, posebno meni jer si mi veliki prijatelj. Volim te mnogo, bio si odličan i hvala ti na svemu što si uradio za klub i za mene. Želim ti sve najbolje u karijeri i da ti bude odlično u novom klubu", rekao je Salah.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Dejan Lovren se ekspresno oglasio nakon što je video objavljen, te je očito oduševljen porukom svog prijatelja. Hrvatski defanzivac je samo kratko poručio "Ostat ćemo braća zauvijek", te je oduševio fanove svojim komentarom.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Hix
Kakvu armosferu ovi ljudi imaju u klubu to nije realno nije ni cudno sto su ovako jaki
8 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije