Salatić: Izet nam već nedostaje, a Sead je nadomak tima

Za SportSport.ba iz španske Marbelle

Salatić: Izet nam već nedostaje, a Sead je nadomak tima

Pripreme za proljetni dio sezone četvrtoplasirani tim Super lige Švicarske Grasshoppers obavlja u španaskoj Marbelli. 

Kapiten tima Veroljub Salatić zadovoljan je uslovima u Marbelli, kao i dosadašnjim radom izabranika Michaela Skibea.

„Sve je u najboljem redu. Klima u Španiji je fantastična. U subotu igramo utakmicu protiv njemačkog Nurberga,“ kaže Salatić u kratkom razgovoru za naš portal.

Salatić je nedavno izjavio da bi kao kapiten Skakavaca volio kada bi Izet Hajrović i u proljetnom dijelu sezone ostao u klubu, ali na njegovu žalost želja mu se nije ispunila.

„Zaslužio je transfer u tako veliki klub. On će u Galatasarayu sigurno napraviti odlične stvari, a ja mu kao saigrač i kapiten želim svaku sreću. Iskreno, već nam pomalo nedostaje. Na sreću tu je mlađi Hajrović sa kojim se dosta družim. Sead izrasta u odličnog stopera. Mnogo je napredovao u posljednje vrijeme i mislim da je blizu startne postave,“ dodao je Salatić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti