Salatić: Stigao sam u ambiciozan klub

Bh. fudbaler pojačao Sion

Salatić: Stigao sam u ambiciozan klub

Veroljub Salatić, potencijalni reprezentativac BiH i bivši kapiten Grasshoppersa, danas je i zvanično predstavljen u švicarskom prvoligašu Sionu.

Iskusni veznjak sa novim klubom parafirao je ugovor u trajanju od tri godine, a u razgovoru za švicarske medije nije krio zadovoljstvo zbog dolaska u Sion. 

"Sa Sionom sam u pregovorima već neko vrijeme i stigao sam u vrlo ambiciozan klub. Bilo je još dosta ponuda, ali nadam se da sam pametno izabrao. Najzaslužniji za moj dolazak je predsjednik kluba, koji me dugo uvjeravao da je Sion pravi klub za mene", kazao je Salatić, te dodao:

"Pokušat ću svoje iskustvo prenijeti na mlade igrače i da u narednom periodu ostvarujemo dobre rezultate."

Salatić bi za Sion trebao debitovati već u subotu, kada njegov tim gostuje kod Basela. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.