Salatić strijelac, Grasshoppers slavio bez mlađeg Hajrovića

Prva provjera za Skakavce

Salatić strijelac, Grasshoppers slavio bez mlađeg Hajrovića

Sada već bivši klub bh. reprezentativca Izeta Hajrovića, Grasshoppers, danas je odigrao svoju prvu utakmicu u 2014. godini. U sklopu priprema za nastavak sezone Skakavci su sa ubjedljivih 4:0 pobijedili Winterthur.

Aktuelne osvajače Kupa Švicarske u vodstvo je doveo kapiten tima Veroljub Salatić, a preostala golove su dali Lang i Ben Khalifa (2).

Igra u drugom poluvremenu vrijedna je pohvale obzirom da je riječ tek o prvoj testnoj utakmici u sklopu priprema Grasshoppersa, na kojima ovoga puta nema Izeta Hajrovića, a danas priliku za igru nije dobio njegov mlađi brat i U-21 reprezentativac BiH Sead Hajrović koji je povrijeđen.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.