Salčinović će biti jedna od najvećih prijetnji za gol Mladosti

Ofanzivac Zeničana pred Mladost

Salčinović: Čelik je veliki klub, ne sumnjam u opstanak

D. Kurbegović, foto: D. Kurbegović

Nogometaši Čelika sutra će na Bilinom polju dočekati tim Mladosti iz Doboja kod Kaknja. Zeničanima tri boda trebaju da ostanu u borbi za opstanak, dok gosti ne smiju izgubiti, ako žele zadržati nadu za Ligu za prvaka.

Jedna od najvećih prijetnji za gol Mladosti sutra će biti kapiten Fenan Salčinović, koji se nada da će ekipa pokazati karakter, te da će sutra upisati pobjedu protiv veoma dobre ekipe.

"Nismo očekivali poraz od Goška, postigli smo dva gola u gostima i na kraju smo poraženi. Ja se nadam da nam se takve stvari više neće dešavati, te da ćemo iz utakmice u utakmicu biti sve bolji. Treba otvoreno kazati, ovo je jedna nova ekipa u početnoj postavi, tu je osam ili devet novih igrača. Za početak ovo sve možda i nije loše, ali ne treba se predavati i prošle sezone smo bili u sličnoj poziciji", ističe Salčinović.

Mladost se mora pobijediti, kako Gošk i Sloboda ne bi previše bodovno odmakli prije početka Lige za opstanak

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Mi smo prošle sezone zaostajali za Vitezom 11 ili 12 bodova, a za Metallegheom 10 bodova, pa smo na kraju sezone bez poraza okončali drugi dio sezone i ispred pomenutih ekipa. Čelik je veliki klub, ne treba nas otpisivati, a ja da ne vjerujem u opstanak ne bih sada ovdje bio. Sutra nas protiv Mladosti čeka teška utakmica, oni su tvrda i ratoborna ekipa. Nadam se da ćemo što prije probiti njihov bunker jer i teren će sigurno ići u prilog gostujućoj ekipi. Vjerujem da ćemo sutra biti pravi i da ćemo uspjeti ostvariti pobjedu", kazao je Salčinović.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Shekibog
Budalo jebem te u bradu.
4 7
Gari Garinča
I veliki ispadaju, Fenane.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi