Salčinović otkrio koliko mu je Čelik dužan

Obratio se novinarima

Salčinović otkrio koliko mu je Čelik dužan

Na stadionu NK Čelik održana je konferencija za medije povodom stanja u kojem se našao zenički premijerligaš.

Čeliku je, podsjetimo, prijetilo izbacivanje iz BHT Premijer lige BiH zbog neizmirenih dugovanja, no u međuvremenu klupski investitor Aydin Olgun je uplatio novac i samim tim 'produžio život' klubu iz Zenice.

Upravo je Olgun bio taj koji se danas obratio javnosti i ponudio odgovore na brojna pitanja koja se tiču Čelika, a osim njega na konferenciji za medije prisutan je bio i iskusni igrač Fenan Salčinović.

Novinare su ponajviše interesovala dugovanja prema igračima.

"Od ove polusezone se duguju igračima dvije mjesečne plaće. Meni se konkretno duguje puno više, radi se tu o puno više sezona, a ako već insistirate na cifri, mislim da se radi o iznosu od oko 145.000 KM...", otkrio je Salčinović na početku.

Ističe kako su svi u svlačionici potrešeni zbog posljednjih dešavanja.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Kada postoje dugovanja, logično je da ima nezadovoljnih i da situacija nije idealna. Svi smo potrešeni nakon ovoga. Nadam se da ćemo izaći jači iz ovoga svega i da ćemo svu koncentraciju usmjeriti na subotnju utakmicu kako bismo se iskupili navijačima za ovu sramotu za koju igrači nisu krivi", dodao je.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mica
nedajte nista vehabiji otjeraj g....
8 26
Seher Rajvosa
Vehabija se umislio da je Messi cuj 145000 pa nisi u engleskoj debilu
14 18

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi