Salčinović ponovo u Sandefjordu?

Saznajemo

Salčinović ponovo u Sandefjordu?

Edmir Škorić

Bivši igrač Olimpica Fenan Salčinović vraća se u Norvešku i pred potpisom je ugovora sa Sandefjordom, klubom u kojem je već igrao.

Salčinović je ove zime napustio redove premijerligaša s Otoke. Iako je imao dvogodišnji ugovor, odlučio se za odlazak, a klub mu je dao papire. Bilo je špekulcija da bi mogao nastaviti u Sarajevu, no odlučio se na odlazak u inozemstvo.

 

Prema informacijama našeg portala, Salčinović je na pragu potpisivanja ugovora sa Sandefjordom, te bi se u narednih nekoliko dana mogao vratiti u Norvešku. 

 

Čelnici Sandefjorda nisu zaboravili njegove dobre partije, pa su ga odmah pozvali kada su saznali da je slobodan igrač. Ovo mu je treći odlazak iz naše zemlje. Svojevremeno je igrao i za Zrinjski, prije nego je otišao u Hrvatsku (Rijeku).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.