Salčinovića žele Kazahstanci

Rijeka odbila ponudu

Salčinovića žele Kazahstanci

Adnan Beganović

Na adresu hrvatskog prvoligaša Rijeke stigla je ponuda od jednog kazahstanskog kluba za bosanskohercegovačkog internacionalca Fenana Salčinovića, no čelnici momčadi s Kantride istu su odbili.

"Odbili smo ponudu jednog kazahstanskog prvoligaša koja je daleko ispod nama prihvatljive granice. A ta granica je iznos s kojim bi pokrili barem dvije plate", izjavio je predsjednik Rijeke Rober Komen.

Ovakvim razvojem događaja nije razočaran ni nekadašnji fudbaler Čelika i Zrinjskog.

"O svemu odlučuje klub, ja imam važeći ugovor. Ako se dogovore sa zainteresiranima da svi budemo zadovoljni, i Rijeka i ja, dobro. Ako ne, za mene nema problema. Meni ju tu super", istakao je Salčinović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.