Salihamidžić: Doveli smo igrača svjetske klase u Bayern

Coutinho stigao na posudbu

Salihamidžić: Doveli smo igrača svjetske klase u Bayern

E. Čaušević

Brazilski fudbaler Philippe Coutinho danas je zvanično predstavljen kao novo pojačanje Bayerna.

Bavarci su na zvaničnoj stranici potvrdili da je Coutinho stigao na jednogodišnju posudbu iz Barcelone, te da će imati na kraju sezone mogućnost da otkupe njegov ugovor.

Coutinha je predstavio sportski direktor Hasan Salihamidžić koji je bio na velikom udaru zbog transfer roka, ali je dolascima Ivana Perišića i Coutinha oduševio navijače Bayerna.

Popularni Braco je nakon potpisa Coutinha izjavio da je u klub stigao jedan igrač svjetskog kalibra.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

"Dobili smo igrača sa nevjerovatnim talentom, igrač koji je svjetske klase. Uz Coutinha ekipa Bayerna će sigurno dobiti na kvalitetu. Imamo ambiciozne ciljeve ove sezone i sigurni smo da će nam on pomoći da ih ostvarimo", poručio je Salihamidžić.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Medo-Brundo
Ma ja
1 3
zazamir
gazija javi se sve ti jebem seosko
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi