"Pitajte zvijezdu"

Salihamidžić odgovorio na nekoliko vaših pitanja

E. Škorić

Hasan Salihamidžić odgovorio je na nekoliko pitanja posjetitelja SportSport.ba portala i Facebook stranice UniCredit banke.

Svi građani BiH mogli su od 3. 10. 2013. na SportSport.ba forumu i putem aplikacije "Pitajte zvijezdu" na Facebook stranici UniCredit banke postaviti nekoliko pitanja Hasanu Salihamidžiću, koji je odgovore dao na današnjoj konferenciji za novinare u Sarajevu, koja se održava povodom Turneje trofeja.

Pitanje koje smo izabrali za Salihamidžića postavio je naš forumaš s nickom "Saurman", a ono je glasilo: 

"S obzirom da je ostavio dubok trag u Bayernu s kojim je osvojio sve, interesuje me koji mu je najljepši trenutak bio dok je nosio sveti crveni dres?".

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Mislim da je ovaj trenutak kada se dodjeluje pehar u Ligi prvaka najljepši, ne samo u tom svetom crvenom dreu, nego i u čitavoj mojoj karijeri, ali ima i drugih trenutaka koje i nisu povezane s trofejima. Imao sam puno povreda i kada se vratiš nakon povrede, onda onaj povratak je velika stvar i to me čini sretnim. Osjećao sam se super kada sam se vraćao nakon povreda", rekao je Salihamidžić, a zatim je odgovorio i na pitanje zašto je Liga prvaka najkvalitetnije nogometno natjecanje na svijetu?

"To je već objašnjeno. Zato što svi igrači igraju u najboljim klubovima Evrope, jednostavno je popularno. U Ligi prvaka se susreću najbolji igrači u najboljim klubovima, sve nas interesuje i zato je to najpopularnije".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.