Salihamidžić pokazao novi automobil i imidž
EPA

Zadužio Hoenessov Audi

Salihamidžić pokazao novi automobil i imidž

Sportski direktor Bayerna Hasan Salihamidžić iznenadio je Nijemce kada se u ponedjeljak na poslu pojavio sa novim automobilom.

Poznato je kako je Bayernu još od 2006. godine Audi glavni sponzor i da iz godine u godinu igrači dobijaju nove modele, a jednim takvim, skupocjenim, služi se i Salihamidžić.

Njemački list Bild objavio je kako je nekadašnji reprezentativac BiH zadužio novi službeni automobil, i to Audi RS6, kojeg je ne tako davno vozio počasni predsjednik njemačkog giganta Uli Hoeness.

"Ostali su i isti inicijali na registarskoj tablici, odnosno slova S i U, koja označavaju imena Uli i Susi koja je zapravo Hoenessova supruga", pišu Nijemci.

Također, na fotografiji koju je objavio Bild može se primijetiti da je Salihamidžić pustio i bradu.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Salihamidžić inače već godinama uživa veliko povjerenje Hoenessa, čemu i prilog ide i to što ga je ovaj legendarni Nijemac nedavno predložio i za novog člana člana Upravnog odbora Bayerna.

Sportski direktor Bayerna Hasan Salihamidžić sada nosi bradu

Foto: Dennis Brosda/BILD
Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi