Salihamidžić ponosan što su igrači Bayerna osvojili titulu prvaka Njemačke

Oglasio se na Twitteru

Salihamidžić ponosan što su igrači Bayerna osvojili titulu prvaka Njemačke

E. Čaušević

Pobjedom u gostima proti Werdera (0:1) Bayern je sinoć po osmi put u nizu postao prvak Njemačke.

Bavarci su i teoretski osigurali titulu prvaka Njemačke, te tako nastavili svoju nevjerovatnu dominaciju. Za Bayern ovo je osma uzastopna titula prvaka što je zaista fantastičan niz.

Nakon proslave na Twitteru se oglasio i sportski direktor ovog kluba Hasan Salihamidžić koji nije krio sreću što su Bavarci uspjeli odbraniti titulu prvaka.

"Osvajanje titule osmi put zaredom je fantastičan podvig naših igrača, trenera i cijelog kluba. Ponosan sam kako su igrači savladali izazove. Imamo odličan tim i još uvijek nismo završili", rekao je Salihamidžić.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Bayern će rasterećeno odraditi ostatak sezone, a potom će se okrenuti Ligi prvaka koja će startati 7. avgusta. Bavarci moraju odigrati revanš meč osmine finala protiv Chelseaja, ali su jednom nogom već prošli jer su prvi meč dobili sa 3:0 u gostima.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mehaga
Samo mogu u njemackoj ligi prvaci bit,kao i psg u francuskoj,smijesne lige..da ih vidimo u ligi prvaka
5 4
Red
Bundesliga, liga jednog kluba
4 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi