Salihamidžić rekao 'ne' Alabi, agent odmah otišao na drugu adresu
Foto - EPA

Želi 20 miliona eura godišnje

Salihamidžić rekao 'ne' Alabi, agent odmah otišao na drugu adresu

M. Šljivak

Hasan Salihamidžić čvrsto je rekao 'ne' nakon što je agent Davida Alabe tražio platu od 20 miliona eura za svog klijenta.

Pini Zahavi je u razgovoru sa Salihamidžićem jasno poručio da njegov klijent želi platu od 20 miliona eura godišnje, a to je itekako naljutilo čelnika Bayerna, pa je priča o novom ugovoru odmah bila završena.

Ipak, odmah po završetku sastanka sa Salihamidžićem i Bayernom, Zahavi se zaputio na drugu adresu - u Barcelonu.

Katalonski velikan odavno pokazuje interes za dovođenje reprezentativca Austrije. Ipak, i plata je ogroman problem i u Barceloni, jer klub nema namjeri da izdvoji toliki novac u narednom periodu.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Tako bi Alaba mogao ostati bez transfera u Barcelonu, a u igri za njegov potpis su još klubovi poput Manchester Cityja i Chelseja, no pitanje je ko će mu dati 20 miliona eura po sezoni.

Bayern sigurno neće.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

gh0ast
Ronaldo zaradjuje 31 otprilike i Messi ja msm isto tako. Alaba jeste sjajan, ali, ne zasluzuje tolike bas novce. City je budala ako mu plati toliko
9 0
Sloboda
Niko mu neće dat 20 miliona po sezoni!!!
6 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi