Salihamidžić riješio dileme: "Nije bilo kontakta s Wengerom"

Sportski direktor Bayerna

Salihamidžić riješio dileme: "Nije bilo kontakta s Wengerom"

Bayernov trener Niko Kovač je, barem nakratko, odahnuo.

Rezultati koje Bayern bilježi pod vodstvom hrvatskog stratega su razočaravajući, no jučerašnja pobjeda nad Benficom u Ligi prvaka (5:1) je produžila Kovačeve dane u Allianz Areni.

Konačno je Kovač imao razloga za zadovoljstvo, kao i Bayernovi igrači, a uz njega je, po običaju, stao i sportski direktor kluba Hasan Salihamidžić. Upitan da li će Kovač sjediti na klupi i za vikend protiv Werdera u Bundesligi, Brazzo je bez razmišljanja odgovorio:

"Naravno. Rezultat i igra govore sami za sebe. Igrači su napokon odigrali za klub i trenera", kazao je Salihamidžić, kojeg nisu zaobišla ni pitanja da li ima istine u tome da bi Bayern mogao preuzeti legendarni Arsene Wenger.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

"Ne. Sa 100 postotnom sigurnošću vam tvrdim da to nije istina. Razgovarali smo o problemu koji imamo, ali u nijednom trenutku nismo razgovarali o drugim trenerima", kazao je Salihamidžić.

Bavarci su pobjedom nad Benficom osigurali i osminu finala Lige prvaka.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi