Salihamidžić: Sanches je tražio da ga odstranimo iz ekipe
Foto: EPA

Želi napustiti Bayern

Salihamidžić: Sanches je tražio da ga odstranimo iz ekipe

Edmir Škorić

Portugalski talentovani veznjak Renato Sanches traži od Bayerna da ga pusti da ide u drugi klub.

Juventus, Milan, Chelsea i Liverpool su klubovi koji se navodno interesuju za mladog i "odbačenog" Sanchesa, koji ne dobija pravu šansu u Bayernu, iako je došao za 35 miliona eura iz Benfice prije godinu dana.

Ovog vikenda nije na spisku igrača koji su putovali u Bremen, a sportski direktor Bavaraca Hasan Salihamidžić je za Sky Sport kazao da je zatražio da bude izbačen iz ekipe.

Dvadesetogodišnji Sanches želi da njegova budućnost bude što prije riješena i nada se da će do kraja prelaznog roka ipak otići negdje na posudbu, kako bi u godinu u kojoj se igra Svjetsko prvenstvo imao određeni broj utakmica u nogama.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Ostaje mu samo nada da će u Bayernu imati razumijevanja i da će ga pustiti, a najviše se spominjao njegov odlazak u redove Milana.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi