Salihamidžić zavodi red u svlačionici Bayerna
Foto: EPA

Uveo prvu zabranu

Salihamidžić zavodi red u svlačionici Bayerna

Novi sportski direktor Bayerna Hasan Salihamidžić već je počeo da zavodi red u svlačionici minhenskog kluba. 

Prema pisanju njemačkih medija, nekadašnji reprezentativac BiH je odmah po preuzimanju dužnosti zasukao rukave, a jedan od poteza koje je primijenio je zabranja pušenja u svlačionici Bayerna. 

S velikom pažnjom očekivala se reakcija Carla Ancelottija, koji slovi za strastvenog pušača, no trener Bayerna se nije naljutio. Naprotiv...

"To je dobro za zdravlje. I moja žena je sretna što ću manje pušiti", kazao je Ancelotti na konferenciji za medije pred Kup utakmicu protiv Chemnitzera, dodavši: 

"Brazzo ima mnogo energije za novu funkciju." 

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Podsjetimo, Salihamidžić je na poziciju sportskog direktora Bayerna imenovan prije dvije sedmice. Na toj poziciji je zamijenio Matthiasa Sammera, a ugovor sa minhenskim klubom mu važi do 2020. godine. 

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi