Salihamidžić: Želim ostati u nogometu

Braco trenutno bez kluba

Salihamidžić: Želim ostati u nogometu

Edmir Škorić

Nekadašnji bh. reprezentativa Hasan Salihamidžić trenutno je slobodan (bez kluba) i pitanje je da li će nastaviti karijeru.

Salihamidžić je posljednje utakmie odigrao u Wolfsburgu, a nekoć je nastupao za slavni njemački klub Bayern iz Minhena, gdje je bilježio i najveće uspjehe u karijeri. Nastupao je i za torinski Juventus.

 

"Bio sam 20 godina profesionalac i nisam imao vremena za druge stvari u tom periodu. Zbog toga je zanemarena i moja porodica često, ali sada imam puno vremena i za svoje najbliže. U protekla smo tri mjesea proveli odlično vrijeme", rekao je Salihamidžić, koji je još dodao:

 

"Želim ostati u nogometu, šta bih drugo mogao da radim?".

 

Ne pronađe li kao slobodan igrač novi klub, Braco bi se mogao ponovo okušati kao TV-sukomentator u Njemačkoj.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

 

"To je zanimljiva priča i moglo bi biti dobro", dodao je.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti