Salihović: Ne trebaju nam pojačanja

Bh. reprezentativac za njemačke medije

Salihović: Ne trebaju nam pojačanja

O. Lekić

Na insistiranje trenera Hoffenheima Ralfa Ragnicka u Hoffenheim je iz Stuttgarta stigao mladi 20-godišnji Sebastian Rudy, no njegov dolazak i nije baš pozitivno odjeknuo u Hoffenheimovoj svlačionici.

"Teško će pronaći svoje mjesto u momčadi. Naravno da mu želimo svako dobro, ali prvo mora dokazati da je dovoljno dobar za našu momčad. Moje mišljenje je da nam više niko ne treba, pa ni napadač", rekao je za Bild naš reprezentativac Sejad Salihović.

Pored Rudyja trener Hoffenheima navodno traži još jedno pojačanje u ofanzivnoj liniji, a Bild navodi da je Salihović rekao da je Hoffenheimova snaga u tome što se igrači poznaju već godinama.

"O pojačanjima odlučuje klub, a ja samo mogu reći da je naša snaga u tome što se poznajemo već godinama", prenosi Bild Salihovićeve riječi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.