Salihović prva prijetnja Fajiću, Brandao stigao do četvrtog pogotka

Lista strijelaca Prve lige FBiH

Salihović prva prijetnja Fajiću, Brandao stigao do četvrtog pogotka

S. Mlaćo

Nusmir Fajić nastavlja sa sjajnim igrama. Pogodio je iskusni napadač i u duelu Slavena i Veleža (2:3), te još jednom potvrdio sjajne kvalitete. 

Nakon sedam kola došao do je do brojke od čak devet postignutih pogodaka, što je zaista za svaku pohvalu.

Prvi pratila Fajića je iskusni Mirnes Salihović, napadač Slavena koji je u subotnjem duelu postigao dva pogotka. Salihović je kao vino, udarna je igla tima iz Živinica i svakako je očekivati veliku borbu za mjesto prvog golgetera lige.

Brandao je na trećem mjestu sa četiri postignuta pogotka, a po tri su postigli Samir Čakar (NK Bratstvo), Dino Dizdarević (NK TOŠK), Dženan Haračić (NK Metalleghe BSI), Ognjen Jaćimović (NK Zvijezda), Fahrudin Kovač (FK Rudar), Adnan Osmanović (FK Olimpik), Sinan Samaradžić (NK Jedinstvo, te Bajro Spahić (FK Rudar Kakanj).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi