Salihović u narednih par dana produžuje ugovor

Hoffenheim ga ne želi izgubiti

Salihović u narednih par dana produžuje ugovor

Trener njemačke ekipe Hoffenheima Markus Babbel očekuje da će u narednih nekoliko dana njegovi igrači Sejad Salihović i Tobias Weis potpisati produženje ugovora.  

Salihoviću ugovor sa Hoffenheimom ističe na kraju ove sezone, ali prema klauzuli u ugovoru, ova njemačka ekipa ima pravo produženja ugovora na još godinu dana.

 

Trener Hoffenheima Markus Babbel ne želi izgubiti na ljeto svog najboljeg igrača, reprezentativca Bosne i Hercegovine Sejada Salihovića, te očekuje da će on u narednih nekoliko dana potpisati produženje ugovora.

 

"Salihović je već dugo sa nama i ne vidim razloga zašto tako ne bi ostalo", rekao je Babbel, te dodao:

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

 

"Ne znam kakve je ponude drugih klubova dobio Salihović, ali da su bile nešto mnogo veće od naše ponude, mislim da bi Sejo već otišao", rekao je Babbel, osvrnuvši se na to da novi ugovori Salihovića i Weisa nisu nešto pretjerano finansijski povećani. Inače, Salihović je najplaćeniji igrač Hoffenheima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.