Salihović, vjerovatno, ne igra protiv Želje

Sušić ne želi rizikovati

Salihović, vjerovatno, ne igra protiv Želje

Vezni igrač Hoffenheima i reprezentacije Bosne i Hercegovine Sejad Salihović večeras će najvjerovatnije propustiti prijateljsku utakmicu Zmajeva sa Željezničarom.

Salihović je dugo bio van terena zbog povrede, da bi se potom vratio u posljednjem kolu Bundeslige u susretu koji je njegov Hoffenheim igrao protiv Kaiserslauterna.

Salihović je u tom susretu dobio jedan udarac, ali na svu sreću povreda se nije obnovila. Ipak, predostrožnosti radi, selektor Zmajeva Safet Sušić najvjerovatnije ga neće uvrstiti u tim za večerašnji susret protiv Željezničara.

"Salihović je u prošloj utakmici za svoj tim dobio jedan udarac. Međutim, nije ništa strašno, ali nisam siguran da će igrati večeras. Jednostavno, neću da rizikujem pogoršanje povrede. Rekao sam i ostalim igračima da ako neko ima problema da kaže, jer ne želimo rizikovati povrede", kazao je Sušić za SportSport.ba.

"Na ručku ću imati sve informacije da li se još neko žali na povrede. Mislio sam da protiv Želje svi igrači dobiju po jednu poluvrijeme, ali pošto vjerovatno neće biti Salihovića, mislim da će više vremena na terenu dobiti igrači koji tokom vikenda nisu igrali za svoje klubove. To je, recimo, Zahirović, koji je zbog suspenzije propustio posljednji susret svoje ekipe u Rusiji", dodao je Pape.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije