Salihović zadobio povredu na treningu
Foto: SportSport.ba

Upitan za Belgiju

Salihović zadobio povredu na treningu

Nastup Sejada Salihovića u sutrašnjoj utakmici protiv Belgije je pod upitnikom. 

Ovaj vezni fudbaler Hamburger SV-a je na večerašnjem treningu prilikom ševe zadobio jedan nezgodan udarac i bio je primoran ranije napustiti teren, što je izazvalo veliku zabrinutost u našem taboru. 

Zbog povrede na nozi Salihović se zajedno sa doktorom reprezentacije BiH Reufom Karabegom uputio na šivanje u jednu od medicinskih ustanova, a sam stepen povrede u ovom trenutku nije poznat. 

Obzirom na ranije povrede nekolicine reprezentativaca Bosne i Hercegovine, Salihovićevo eventualno neigranje u utakmici protiv Belgije bi bilo veliki udarac za naš tim, a posebno za selektora Mehmeda Baždarevića. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi