Salihoviću 90 minuta u pobjedi St. Gallena

Švicarska liga, 31. kolo:

Salihoviću 90 minuta u pobjedi St. Gallena

Fudbaleri St. Gallena ostvarili su pobjedu u okviru 31. kola Superlige. 

St. Gallen je uspio prekinuti seriju loših rezultata u švicarskom šampionatu i danas je kao gost savladao Lausanne s minimalnih 1:0. 

Jedini gol na utakmici viđen je u drugom poluvremenu, tačnije u 66. minuti kada je Ajeti matirao Castella i pogodio za prednost St. Gallena. Do kraja utakmice domaći su u potpunosti dominirali, međutim ekipa St. Gallena se uspjela odbraniti i na kraju slaviti pobjedu.

Vrijedi istaknuti da je cijeli susret za St. Gallen i ovoga puta odigrao nekadašnji bosanskohercegovački reprezentativac Sejad Salihović. 

Švicarska liga, 31. kolo:

Lausanne - St. Gallen 0:1
Lugano - Basel 2:2

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi