"Ne, nismo zainteresovani za Spahićeve usluge"

Oglasili se iz St. Gallena

"Ne, nismo zainteresovani za Spahićeve usluge"

Iz švicarskog prvoligaša St. Gallena demantovali su da postoji interes za usluge Emira Spahića. 

Nakon što je u HSV-u dobio otkaz, odnosno raskinuo ugovor, Spahić (36) može pronaći klub u bilo kojem trenutku i o njegovoj budućnosti se sve više špekuliše. 

Jedan od klubova s kojima se Spahić povezivao bio je i St. Gallen, za koji je nedavno potpisao i Sejad Salihović, međutim iz ovog švicarskog prvoligaša su demantovali da postoji interes za iskusnog bh. defanzivca. 

"Ne, nismo poslali Spahiću ponudu i nema uopšte interesa s naše strane", izjavio je glupski glasnogovorniki Daniel Last, čiju izjavu prenose tamošnji mediji. 

Spahić je i u četvrtoj deceniji života pokazao da i dalje može igrati na visokom nivou i pitanje nove sredine trebao bi ubrzo riješiti. Za njegove usluge još su, navodno, zainteresovani klubovi iz Kine, Hrvatske, Rusije... 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti