Salines nakon velikog preokreta savladao Brotnjo

Tuzlaci upisali još jednu pobjedu

Salines nakon velikog preokreta savladao Brotnjo

E. Dindić

U okviru 4.kola "Lige za opstanak" Premijer futsal lige Bosne i Hercegovine u Mejdanu su se sastali domaća ekipa Salinesa i ekipa Brotnjo "Premier SK" iz Čitluka.

 Domaći igrači u prvom poluvremenu prikazali su lošu igru, te gosti iz Čitluka zasluženo su vodili rezultatom 2:0. 

U nastavku kao da je druga ekipa Salinesa izašla na parketu. Stvaraju se prilike te Ramić  i Imšić vrlo brzo poravnjavaju rezultat na 2:2.

Gosti iz Čitluka nisu se uspjeli ni da oporave od dva brza gola, a već idući napad Isanović pogađa za vodstvo od 3:2 ekipe Salinesa. 

U nastavku susreta vidjeli smo još jedan pogodak koji je postigao Edin Mićo Muratović za konačnih 4:2.

FC SALINES - MNK BROTNJO 'PREMIER SK' 4:2 (0:2)

Strijelci: M. Ramić, Imšić, Isanović, Mićo Muratović (Salines), Pantić, Suton (Brotnjo)

FC Salines: Hamidović, Imšić, Omerašević, Isanović, Spahić, Ćatić, Fazlić, Mulavdić, Š. Ramić, M. Ramić, Imširović, Salamović, Muratović, Mićo Muratović.

MNK Brotnjo 'Premier SK': Medić, Suton, Marković, Pantić, Kozarić, Ivanković, Dujmović, Prusina, Nevistić, Pehar, Granić.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti