Salkić: Bratstvo se mora priključiti vrhu tabele

Član Bratstva iz Gračanice

Salkić: Bratstvo se mora priključiti vrhu tabele

S. Mlaćo

Jedan od igrača koji već nekoliko godina sa uspjehom nosi dres Bratstva je uvijek pouzdani Salem Salkić, igrač koji veoma kvalitetno može pokriti više pozicija na terenu. 

Bratstvo je polusezonu okončalo na devetom mjestu i u drugom dijelu sezone se želi približiti samom vrhu tabele.

"Sigurno da nisam zadovoljan prvim dijelom prvenstva. Iza nas je jedna jako teška i turbulentna polusezona u kojoj nismo pružali partije koje se od nas očekuju. Igrali smo dosta promjenjivo, od odličnih utakmica do jako blijedih partija. Ipak uz sve to mislim da ni sreća nije bila naš saveznik tokom prve polusezone, jer nam je okrenula leđa u nekim ključnim utakmicama kada smo pogađali prečke i stative a nakon istih primali golove u posljednjim trenucima utakmica. Uprkos svemu tome smatram da se Bratstvo može i mora priključiti vrhu tabele. Moje mišljenje je da smo po kvalitetu sigurno među četiri najbolje ekipe lige. U drugom dijelu sezone imamo povoljniji raspored, igramo gostujuće utakmice sa ekipama iz donjeg doma, a kući igramo gotovo sve derbi utakmice, koje obično na "Lukama" rješavamo u svoju korist. Što se tiče mojih planova, imam ugovor do kraja sezone tako da ostajem član Bratstva", rekao je Salkić za službenu stranicu tima iz Gračanice.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi