Salvadorci se povampirili: Izujedali Amerikance
Foto: Screenshot

I Jozy Altidore jedna od žrtava

Salvadorci se povampirili: Izujedali Amerikance

Bivši napadač Sunderlanda i njegov reprezentativni kolega Omar Gonzalez su ujedeni od strane dva različita fudbalera El Salvadora tokom utakmice Gold Kupa.

SAD su savladale El Salvador u četvrtfinalu Gold Kupa rezultatom 2:0, ali Amerikanci nisu prošli bez posljedica. Naime, u 67. minuti je reprezentativac El Salvadora Henry Romero ujeo za leđa Jozyja Altidorea, te mu je i "zavrnuo" bradavicu, kako sam Altidore tvrdi.


"Moja djevojka se ljuti na mene. Ljuti se i na Romera, rekla mi je: 'Samo ja te mogu gristi."

Međutim, ovo nije bio jedini ovakav incident na utakmici, s obzirom da je u 81. minuti utakmice Altidoreovog reprezentativnog kolegu Omara Gonzaleza ujeo Darwin Cerin. Gonzalez je nakon utakmice samo kratko poručio da je šokiran.



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti