Samir Bekrić igrač mjeseca u Fajr Sepasiju

Dobre igre u Iranu

Samir Bekrić igrač mjeseca u Fajr Sepasiju

Samir Bekrić igra u dobroj formi u dresu iranskog Fajr Sepasija. Navijači su Bekrića progasili najboljim igračem svog kluba za prošli mjesec. 

„Zadovoljan sam kako se razvija situacija. Borimo se za opstanak u ligi, ali sam siguran da ćemo uspjeti u svojim namjerama. Kada sam došao bili smo zakovani za dno, a sada smo već u zoni koja garantuje opstanak,“ kaže Bekrić.

„U Iranu se igra kvalitetan fudbal. Svi su veliki fanatici, a utakmice najvećih klubova ovdje prati po sto hiljada gledalaca. Često provociram saigrače u klubu i kažem da nemaju šanse protiv nas na Svjetskom prvenstvu. Ali i oni jednako kao i mi vjeruju u uspjeh u Brazilu,“ dodao je Bekrić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.