Samir Bekrić uskoro u reprezentaciji?

Sušić traži igrače po Premijer ligi BiH

Samir Bekrić uskoro u reprezentaciji?

Selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Safet Sušić proteklih je dana posmatrao nekoliko utakmica domaće Premijer lige, gdje je zapazio nekoliko interesantnih imena za reprezentaciju.

Međutim, s obzirom da spisak za predstojeće utakmice reprezentacije BiH, koja će 29. maja odigrati prijateljski susret sa Švedskom, još uvijek nije definitvno gotov, Sušić ne želi davati imena potencijalnih novih reprezentativaca.

"Ima još vremena. Moguće je da će sedam, osam novih igrača dobiti poziv, ali neću još o imenima", rekao je Sušić za SportSport.ba.

Ipak, po svemu sudeći je Sušiću za oko zapao, između ostalih, fudbaler sarajevskog Željezničara Samir Bekrić, koji ove sezone u dresu plavih sa Grbavice igra sjajno. Iako po vokaciji vezni igrač, Bekrić je ove sezone golgeterski veoma raspoložen, pa trenutno dijeli drugo mjesto najboljih strijelaca Premijer lige BiH sa 11 postignutih golova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.