Samir Efendić postao slobodan: Ima nekih ponuda, ali vidjet ćemo

Istekao mu ugovor s FK Tuzla City

Samir Efendić postao slobodan: Ima nekih ponuda, ali vidjet ćemo

E. Škorić

Jedan od najboljih bekova Premijer lige BiH, Samir Efendić, trenutno je slobodan igrač.

Nakon što mu je istekao ugovor, Efendić je postao slobodan i još uvijek nije poznato gdje će početi novu sezonu nakon što je prethodna okončana današnjom odlukom Takmičarske komisije NFSBiH.

Efendić, koji je bio neizostavan član Tuzle, a koji je prethodno nastupao u Slobodi, imat će priliku da sam odluči gdje nastaviti karijeru, ali u pol poziciji je za sada klub u kojem je proveo posljednjih nekoliko sezona.

"Ugovor mi je istekao, ali trebam da obavim razgovore s ljudima iz kluba. Ukoliko bude obostrana želja i jednako zadovoljstvo, ne sumnjam da ćemo pronaći zajednički jezik i da ćemo nastaviti saradnju koja je do sada bila jako korektna", kazao je Efendić za SportSport.ba, pa je dodao:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Opcija ima, neke ponude postoje, ali ne bih sada o tome. Razgovarat ću s čelnicima Tuzla Cityja, pa ćemo vidjeti nakon toga. U svakom slučaju, nemam ništa protiv da ostanem".

Ove sezone Efendić je u 22 kola Premijer lige upisao 17 nastupa, a pored toga i tri u Kupu BiH.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

K79
Ima ponuda iz slobode
1 3
Neprilagodjeni
Pa gdje ces bolan, to bi ti isao negdje kao da mozes negdje drugo igrat hahah sjedi i sisaj azmirovu sisu i pokopi se.
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi