Ivan Sesar broji posljednje sate u Tuzli!

Donio odluku

Ivan Sesar broji posljednje sate u Tuzli! · Saznajemo

E. Škorić

S krajem maja mnogi nogometaši širom BiH postat će slobodni, barem "na papiru", a među njima je nekoliko prvotimaca FK Tuzla City.

Nedavno smo pisali da je kapiten Samir Efendić na kraju ugovora, mada se s njim vode pregovori, a posljednje sate zvaničnog ugovora s Tuzlom broji i Ivan Sesar, sjajni veznjak koji je, prema saznanjima SportSport.ba, donio odluku da napusti klub.

S obzirom na dobre partije, Sesar bi vjerovatno trebao dobiti novi ugovor, ali kako saznajemo, nekadašnji bh. reprezentativac je još ranije prelomio, te je tu odluku o napuštanju kluba već saopštio treneru Zlatanu Naliću i rukovodstvu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sesar, koji je u bogatoj karijeri igrao za Široki, Sarajevo, ali i Zagreb, Lokomotivu, Koper, turski Akhisar, Dunajsku Stedu u Slovačkoj, zatim u finskom Interu i rumunskim klubovima Daco-Getica i Volunteri, ove je sezone odigrao ukupno 23 meča u dresu Tuzle i uglavnom je bio od velike važnosti za svoj tim s obzirom na to da je trkom, borbenošću i izuzetno preciznim pasovima održavao čvrstoću veznog reda.

On definitivno odlazi, a upitan je ostanak i drugih igrača. Ugovori ističu Samiru Efendiću, Nemanji Stjepanoviću, Nerminu Crnkiću, Mirsadu Hasanoviću, Filipu Arežini...

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi