Samir Efendić napustio Tuzla City

Sporazumni raskid saradnje

Samir Efendić napustio Tuzla City · Zvanično

E. Čaušević

Tuzla City je potvrdio da Samir Efendić više nije član ove ekipe.

Iskusni fudbaler s epočetkom ove sezone vratio u Tuzla City, te je u jesenjem dijelu sezone nastupio na 13 mečeva.

Ipak, pred početak drugog dijela sezone Tuzla City je objavio da Efendić više nije član ovog kluba, te da je postignut sporazumni raskid saradnje.

"Samiru se zahvaljujemo na svemu sto je dao za nas klub te mu želimo sve najbolje u nastavku karijere", poručili su iz Tuzla Cityja.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Efendić se u Tuzla City vratio ljetos nakon što je napustio Stade-Lausanne, a potpisao je ugovor do kraja ove sezone. Ipak, na kraju su postigli dogovor oko sporazumnog raskida saradnje, te je Efendić sada slobodan igrač.

Ovaj 30-godišnjak je ponikao u tuzlanskoj slobodi, te je u svojoj karijeri još igrao za Bratstvo, Tuzla City i Stade-Lausanne.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

yugopo
Forma mu u padu,najbolje odluka!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije