U Gabeli za vikend praznik nogometa

Stižu trenutno dva najjača bh. tima.

U Gabeli za vikend praznik nogometa

S. Mlaćo
U Gabeli se vrše posljednje pripreme za 32. Memorijalni turnir Andrija Anković.

I ove godine turnir će biti veoma kvalitetan, s obzirom da će učestvovati dva vodeća tima iz Premijer lige HŠK Zrinjski i FK Tuzla City, te domaćin NK GOŠK, jesenji prvak Prve lige FBiH i NK Neretva Metković iz Hrvatske.

Organizatori su spremni i očekuje se odličan odaziv publika koja će uživati na stadionu Perica Pero Pavlović.

Svečano otvorenje turnira planirano je u subotu 05.02. u 12:45, dok od 13 sati igraju HŠK Zrinjski i NK Neretva Metković.

Od 15 sati igraju NK GOŠK i FK Tuzla City.

Poštovani navijači, prijatelji kluba, sponzori, svi ljubitelji najvažnije sporedne stvari na svijetu, obaviještavamo Vas...

Posted by NK GOŠK Gabela on Sunday, January 30, 2022
Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U nedjelju od 13 sati igra se susret za treće mjesto, dok je finalni meč od 15 sati. U finalu bi se tako mogla naći trenutno dva najjača bh. kluba.

Karta za jedan dan iznosi 5 KM, a iz NK GOŠK pripremili su brojna iznenađenja.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti